Ledig onsdag!

Solen skiner o jag sitter inne i soffan, har OS på tvn i bakgrunden.. Har tråkigt! Ska väl in o möta upp ungdomarna , Evelina o Tomas, senare men innan dess finns inga planer..
 
Kan bocka av gymet iaf, skönt det! 5,1km på löpbandet tog mig 40minuter.. Långt ifrån bra, men med min form just nu så får det anses som Ok! Bättre ska det givetvis bli. Jobbar på det :) Rutiner rutiner rutiner! Ska börja lägga på lite styrka också, kommer bli bra sen.
 
Ikväll äre fotboll som gäller, Barca-ManU :) Ska bli kul ! Kanske man får se några kända ansikten, många hemmifrån som är härnere nu. Har inte riktigt bestämt mig för vilket av lagen jag håller på, lutar åt Barca. Varför vet jag ikke :P Ska möta upp mamma o pappa i stan senare, matchstart var väl 20.00 om jag inte minns fel ! Gött med sittplatser. O härligt att solen visar sig då det slipper bli så kyligt ! :)
 
Imorrn äre jobb igen, åh det är så kul på jobbet nu! Mkt att göra, massa nytt som dimper in :)
Träningskläder, junior, höst osv osv..  Love it ! Finns saker att göra hela tiden o jag får göra det som är allra roligast, bygga om o fixa massa :) Allt bara flyter på, inga problem eller stopp efter vägen ! Det går bra nu :) Längesedan jag hade denna känsla till jobbet, semestern har gjort nytta ;P
 
O Daniel har fått beviljat lån för att köpa ny bil, fantastiskt! Vi har också börjat kolla på nytt boende, bringar lite liv i mig. Eller ganska mkt :) Det är så skönt att det händer saker i ens liv, nu har vi bott här i snart 2år o det är dags för något nytt. När det blir är en annan femma, men nu är det på gång iaf :D Men först måste jag ta ett körkort eftersom vi nog flyttar utanför stan, så igår läste man första sidorna o snart blir det inskrivning. Bättre sent än aldrig :)
 
Ja, jag är medveten om att mina inlägg blir väldigt hattiga.. Handlar om allt o inget, byter ämne lite här o där.. Men min blogg, så det får va så nu.. Skriver det jag kommer på för stunden :P
 
Nu ska jag fixa ordning mig så jag kan dra mot stan sen :)
 
Ha det gott !!
 
2år 7/8-12 !
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sara

älskar när du bloggar emelie:) måste ringas nåndag!! puss puss

2012-08-08 @ 16:03:10
Postat av: Pernilla

Kul att ha familjen på besök :) Och underbart att jobbet går som smort ;) Måste ses någon dag? Träning eller kaffe?

Postat av: Pernilla

Kul att ha familjen på besök :) Och underbart att jobbet går som smort ;) Måste ses någon dag? Träning eller kaffe?

2012-08-10 @ 21:39:20
URL: http://www.xpernillax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback