Sjukt tråkigt..

Gaaah, ligger hemma i sängen o har såå fruktansvärt tråkigt! obeskrivligt trött på hockey, hockey överallt. är det inte elitserien, så är det ps3 nhl o nu vm! suckstönpust..
 
O fått årets förkylning också, halsont/hes o täppt näsa. Det är precis vad jag behöver nu när jag kommit igång med träningen så bra o det äntligen börjar hända grejer med min stackars tunga kropp. Fått ställa in 3 pass denna vecka! :( Ledsen tjej!
 
Men nått som är trevligt är ju att jag jobbade 11-17 idag o nu är ledig fram till måndag :) Imorrn ska jag träffa Pernilla, men först ska jag fixa mina naglar :) Wohoo! Blir nog en vanlig fransk denna gång, menn traditionellt vitt. Tycker det är fräschast så. Sen om vädret o kroppen tillåter blir det en promenad hem från Linné :) Då rör jag ju mig lite iaf. Sen på lördag är jag bjuden på inflyttningsfest hos Martina, gud så trevligt! Ska bli kul o får träffa lite nytt folk o förhoppningsvis ha en superrolig kväll. Men brukar ju bli top notch i Martys sällskap :D
 
Det ända som kan förstöra för mig nu är om jag åker på feber eller dylikt, men jag kääkar ipren, strepsils o nå växtextrakt i förebyggande syfte :) hejja mig!
 
Nu tänkte jag slå på en film o somna till, hockeyn skiter jag fullständigt i ikväll..
 
Tackogodnatt
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback